h1

Årets julefarve er…

3. december 2013

20131205-221725.jpg

Julen har som regel tre faste grundfarver her i Danmark: Rød, hvid og grøn. Hjerter, gran og sne.

Hvert år svinger der så yderligere en farve ind. For et par år siden, var det nye sort faktisk, at alt julepyntet skulle være sort… endda matsort!

Og den skrigende pink, orange, lilla og limegrøn, er stadig populær. Også selvom julepynten i år (og de sidste par år) har skulle være så naturlig som mulig. Mos, gran, kogler, frøstande, bast, pap og gerne genbrug.

Eller nærmere: Upcycling. En tendens der er blevet meget “in” i den vestlige verden. Det går ud på, at tage noget som man ikke skal bruge mere, og så genbruge det i ny funktion. En let måde, at føle sig mere “øko” og “ih-se-mig-jeg-har-tid-til-at-lave-det-selv”-agtig.

På det sociale foto-netværk: Pinterest.com kan man finde massevis af upcykling projekter og hvis man vil se, hvad folk har lavet specielt til juletiden, kan man søge på: upcycle christmas.

Mens der på Instagram, ikke kommer så mange resultater op, når man søger specifikt på: #upcyclechristmas eller #christmasupcycle. Men prøv at søge bredere ved blot at skrive: #upcycle.

Ha’ en god julerundtur på nettet!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: