h1

Den fynske have med de fine detaljer

14. september 2013

Jeg var til fødselsdag i Svendborg i dag, og det gode vejr bød på lagkage udendørs. Det er altid en fornøjelse at gå en tur rundt i den flotte have, der har gamle krogede æbletræer, blomster overalt og masser af kroge til at gå på opdagelse i. Ejerne er flittige gæster på loppemarkeder og kører ikke forbi et skilt med gårdsalg, uden liiiiige at skulle stoppe og kigge og måske gøre en god handel. Det har resulteret i en masse underfundige kander, krukker, statuer, metalmøbler med masser af patina og andre ting, der ved at stå ude i vind og vejr, kun bliver flottere og flottere. Selv redskaberne i børnenes sandkasse, er af emalje… Ingen plastic her.

Jeg har fanget et par af de mange detaljer rundt om i haven på Glarmestervej med mit kamera. Både det store tinbadekar ved æbletræet, som er noget af det første du ser, og som viser dig videre ind i haven. Men også nogen af de små detaljer, som gemmer sig overalt… Både oppe og nede.

Og næste gang turen går til det sydfynske, vil der være kommet nye ting til, som bare venter på at blive opdaget og beundret.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: