h1

Pinterest, din digitale opslagstavle

4. august 2013

En del af min tid på de digitale medier foregår på tjenesten: Pinterest.

pinterest boards

Et udsnit af mine “opslagstavler”

Helt enkelt, er det et sted hvor du kan oprette digitale foto/video-opslagstavler. Du kan søge mellem andres digitale foto/video-opslagstavler, og hvis du så finder et opslag der er interessant for dig, kan du “pinne” det på din egen opslagstavle…

Eller…

Du kan søge rundt på nettet, og hvis du finder et spændende foto eller en video på en side, kan du “pinne” det på en af dine opslagstavler. Det smarte er så, at linket tilbage til den oprindelige hjemmeside, automatisk hænger ved billedet.

Det er enkelt og godt forklaret her på Wiki.

Jeg bruger Pinterest til at finde inspiration, både til arbejdet og til fritiden. Kvaliteten af billederne er ganske god, og det smarte er netop, at jeg kan komme til originalsiden, ved et enkelt klik.

Når jeg støder på en person med en spændende og inspirerende opslagstavle, kan jeg vælge at følge enten den enkelte tavle, eller alle personens tavler.

Det er muligt at oprette opslagstavler, der er uynlige for andre. Ganske smart, hvis man samler inspiration til et moodboard eller opgave, som andre ikke skal kunne følge med i!

Du kan også sende et foto videre til en ven – enten via Pinterest eller via mail. Og der er også mulighed for at “like” et foto.

Du kan hele tiden følge med i, hvem der har “pinnet” dine billeder videre. Hvis du nu har pinnet et foto fra din egen hjemmeside/blog, så er det ret spændende at se, at ens billeder kan nå hele verden rundt – og i salgs-øje-med, kan alle der deler dit foto, ved et klik, komme direkte til lige netop din hjemmeside!!!

Du kan vælge at se de seneste “pins” fra dem du følger – eller selv søge specifikt på ord, og vælge om det skal være en søgning blandt “pins”, “boards” eller “pinners”. Du kan også vælge kategorier for dine søgninger.

Pinterest kategorier

Oversigt over kategorierne

For at billederne kommer frem ved søgninger, kræver det, at du og andre der opretter en opslagstavle, vælger den kategori der passer bedst. Og hvis du lægger nye billeder ind, beskriver billedet med et par ord – som søgetjenesten så bruger.

Hvis du vil se mine aktiviteter på Pinterest, så klik HER.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: